BESTELLINGEN EN RETOUREN

Bestellen en retourneren

Naast het verkopen van onze artikelen in de winkel, is het mogelijk om ook vanuit huis onze artikelen te bestellen.

Wij zijn een kleine zelfstandige winkel. Het verpakken van online aankopen, doen wij naast onze reguliere werkzaamheden en hiervoor nemen wij graag de tijd. Daarnaast vraagt het verpakken van een aantal producten om extra aandacht in verband met breekbaarheid.

Het liefst verzenden wij alle orders 100% breuk en schade vrij. Daarom nemen wij de tijd om uw zending met zorg en liefde te verpakken. Onze verzendtermijn bedraagt 2 dagen. In sommige gevallen kan het sneller, heb jij een artikel eerder nodig? Laat het ons even weten, misschien kunnen wij met je meedenken en de order sneller verzenden.

Het verzenden van pakketten doen wij graag, echter werken wij geen 24 uur per dag en ook geen werkweken van 7 dagen per week. Omdat wij een relatief klein aantal pakketten per dag verzenden, betalen wij net als jij ook verzendkosten. Dit kunnen wij helaas niet kosteloos doen, wij moeten dit doorrekenen om ons bestaansrecht voort te kunnen zetten. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Onze verzendkosten zijn als volgt:

 

 

4,95 verzendkosten

 

Orders vanaf 45 euro

Gratis verzenden

 

Retourneren

Onverhoopt toch niet tevreden met jouw aankoop? Geen probleem, je mag deze uiteraard retourneren. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren. Indien je een gedeelte van de order terugstuurt, betalen wij het bedrag van het geretourneerde artikel, de eventuele verzendkosten worden dan niet verrekend.

Retour adres:

Het Coffy-Huys

t.a.v. Afdeling retouren

Westerstraat 92

1601 AM Enkhuizen

 

Recycling

Een beter milieu begint bij jezelf! Daarvan zijn wij overtuigd. Wij recyclen dan ook zoveel mogelijk ons verpakkingsmateriaal. Dit kan zijn dat jouw web-order met Blond Amsterdam, verpakt wordt in een zending van onze thee, en andersom. Ook luchtkussentjes en noppenfolie geven wij graag een tweede leven. Wij gaan zelfs zo ver dat familie, vrienden en buren dozen en verpakkingsmateriaal bij ons afleveren. Daar zijn wij alleen maar erg blij mee, wij hopen dat jullie dit ook kunnen waarderen!