WELKOM BIJ HET COFFY-HUYS

Wij zijn Moniek Schooneman – Edelenbosch en Marieke Schooneman, in 2007 zijn wij samen Het Coffy-Huys gestart. Een gezellige winkel met heerlijke, mooie en leuke producten. Van natura zijn wij al enorme theeleuten (zowel het thee drinken als het leuten gaat ons goed af). Vervolgens zijn wij ons gaan verdiepen in de koffie, we hebben veel geproefd, gezien, geroken en zijn bij onze vaste koffiebrander terecht gekomen: Coffeexperts.

 

Na 10 jaar het Coffy-Huys, hebben we besloten verder te groeien. Dit hebben we gedaan door het pand naast ons te betrekken. Een prachtig rijksmonument uit 1625. Een indrukwekkend pand, waar onze producten nog mooier onder de aandacht komen. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee te drinken. Je kunt uit onze losse thee kiezen. Met meer dan 120 soorten losse thee, zal het niet makkelijk kiezen zijn. 

KOFFIEBRANDER

Coffeexperts is onze vaste brander en brandt wekelijks onze koffie op bestelling, doordat wij wekelijks koffie geleverd krijgen en alleen hetgene gebrand wordt dat nodig is, is de koffie altijd vers en dat proef je! Wij zijn trots op onze brander en de kwaliteit van onze koffie.

WEBWINKEL

Vanuit het toeristische Enkhuizen kwam vaak de vraag of wij nog meerdere vestigingen hebben of een webwinkel. De webwinkel maakt het mogelijk om vanuit heel Nederland, of zelfs over de 'grens' kennis te maken met onze mooie producten. Indien gewenst verzenden wij ook naar het buitenland. Is jouw favoriete product nog niet te vinden, in onze webwinkel? laat het ons weten via het contactformulier, wie weet kunnen wij het toevoegen aan het online assortiment en eventueel nog aan jouw lopende bestelling.

Let op, wil je een product afhalen in onze winkel. Besteld dit dan ook alvast op de website en klik op ophalen. Voor bijvoorbeeld grotere orders cadeaupakketten en doosjes bonbons is dat handig. Dan kunnen wij alvast vooruit werken, of het betreffende product uit de winkel pakken. Ons online systeem is niet gekoppeld aan ons kassasysteem in de winkel. Het kan dus zijn, wanneer het om het laatste artikel gaat, dat het product of net online verkocht is of in de winkel. Deze actuele voorraden passen wij aan in de avond. 

Wij zijn erg trots op onze (web)winkel en het aangeboden assortiment. Mocht er onverhoopt iets niet naar tevredenheid zijn verlopen, dan horen wij dat uiteraard graag. Wij zijn te bereiken op 

info@coffy-huys.nl

 

 

 

 

 

 

Like ons ook op Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en acties

Facebook pagina